DE VAKANTIEHUIS

EVENTS

RESERVING

LOCATIE

Bij de toegangspoort tot de Ardennen, omgeven door groen, heet “Domaine Le Ry d’Ave” u welkom voor uw verblijf met familie, vrienden of collega’s.

De eerste steen van deze oude tramhalte werd in 1830 gelegd.
In het begin was het jarenlang een hotel-restaurant, en het is recentelijk omgevormd tot een herberg om u te verwelkomen voor uw evenementen.

Of u nu een privé of zakelijk verblijf wilt ervaren of een ander evenement, “Domaine Le Ry d’Ave” is de partner voor uw momenten.

“Domaine Le Ry d’Ave”, perfect gesitueerd net naast Han-sur-Less, tussen Rochefort en Dinant in, is een veilig onderkomen, waar u kunt profiteren van een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, wandelen of fietsen. Of het nu is voor het verkennen van de grotten van Han, Chevetogne, een bezoek aan het kasteel Lavaux-Ste-Anne, Vêves of het Eurospace center, de ontdekking van het dorp van het boek van Redu, of om de afdaling van de Lesse per kayak te maken, of een avonturenparcours, u zult in de directe omgeving allerlei soorten activiteiten vinden

ontdek de regio

Bent u op zoek naar een comfortabele vakantiewoning voor een verblijf met familie of vrienden?

Dit voormalige hotel, dat is omgevormd tot groepsaccommodatie, zal aan uw verwachtingen voldoen dankzij de typerende omgeving van de Ardennen, zijn comfortabele kamers, en zijn ruime normale kamers.

Zoekt u een plek die ergens halverwege tussen Brussel en Luxemburg ligt voor het organiseren van uw seminar of vergadering met collega’s?   

Op minder dan een kilometer van de snelweg E411 (afrit 23), verwelkomt “Domaine Le Ry d’Ave” u in een perfect groene omgeving in het hart van de Val de Lesse.

Pakketten

Een ongewoon weekend?
Een verlovings- of huwelijksgeschenk?
Gewoon de rust van de liefhebbers van de Ardennen proeven?
Cabaret & Spectacle
Eindejaarfeesten
verhuur van voertuigen

De regio van Rochefort

Ontdek Rocherfort en zijn vele toeristische activiteiten! We raden het Domaine des Grottes de Han, het klooster van Chevetogne of het Euro Space Center aan.

ontdek de regio...

Foto Galerij

ontdekken
Een banket of seminar organiseren op een authentieke en charmante plek?
De Ry d’Ave biedt u veel ideeën om uw evenement onvergetelijk te maken!
meer informatie